What is the easy way of money transferring?

تم إضافة السؤال من قبل Moazzam Kazmi , Admin officer , Punjab group of colleges
تاريخ النشر: 2015/12/08
Rami Abbas
من قبل Rami Abbas , Sales Manager , Al Houda Contracting and Real Estate Development

Depends on the sum you are moving, for small sums mobile transactions or online payments like paypal and moneybookers, for large sums wire transfers is the best option.

Basit Ashraf
من قبل Basit Ashraf , Head of Enterprise Business , Reliance Jio Infocomm

mobile money transfer or NEFT - RTGS and IMPS services online