Why in steel design we consider Utility ratio always less than 1 ? ( Member capacity = Actual /Allowable)

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/12/10
Iqbal Kazi
من قبل Iqbal Kazi , Structural Engineer , Prisma Space Frame LLC

Utility ratio is the ratio of Actual Load on member to the capacity of member, if it exceeds more than 1 then load on member will be greater than its capacity and member gets collapsed.