Which is preferable,TEMS 13 or TEMS 16 in respect to data collection for Circuit Switch?

تم إضافة السؤال من قبل Efetobor Obrike , Engineering Project Personnel , KP Snacks
تاريخ النشر: 2015/12/14
MAHAMMAD USMAN
من قبل MAHAMMAD USMAN , Business developement specialist , Panzer Technolgies

tems 16 is the best data colletion in respect to circuit switch