How do we calculate the size of high tension power cables?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ali Akash , Sub-Engineer Electrical , Lahore Development Authority
تاريخ النشر: 2015/12/15
Imran Khan Lodhi
من قبل Imran Khan Lodhi , Instrument, Control and Electrical Technician (ICE Technician) , Volka foods International(Pvt.Ltd) Multan Pakistan

depends on its current limit by its diameter of wires and length and resistance

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Check out services at DESIGNERIZ!