What is the minimum temperature of asphalt from plant to at working site before laying ?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Qadir , Sub Engineer , commnication & works
تاريخ النشر: 2015/12/17
Rodel Vidanes
من قبل Rodel Vidanes , Civil Supervisor , SAMSUNG ENGINEERING COMPANY LTD

Abdul Qadir

             When received asphalt, temperature of asphalt shall be from°C to°C before laying.

Rodel Vidanes