When I click assign for a predecessor or successor on an activity, on the display window, I cannot shrink this "vertical grouping bands". Any info?

تم إضافة السؤال من قبل Wilson Loren , Senior Planning Engineer , Saudi Oger Ltd.
تاريخ النشر: 2015/12/17
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

With Primavera P.0, you can collapse or expand task group bands in 'Assign Predecessors' or 'Assign Successors' window/ dialog box but you cannot shrink them as formatting is not available on the modal window.