What are tracking systems to technical malfunctions of devices and electrical equipment؟?

تم إضافة السؤال من قبل احمد عبد العزيز ادريس بلال bilal , Feild electric , Procter&gamble egypt
تاريخ النشر: 2015/12/18
saad khan
من قبل saad khan , Senior Deputy Manager E & I , Novatex Limited, BOPET Unit

There are no such type of tracking system which immediately define malfunction of devices. Only way is to track is go through the proper way of device w.r.t its datasheet.