Which of the following are functional budgets? 1 - Purchusing budget 2 - Cash budget 3 - Sales budget 4 - Marketing cost budget

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2015/12/19
Muhammad Qasim
من قبل Muhammad Qasim , sales man , Taizhou Doyin Import & Export Co.Ltd U.A.E.

first is marketing cost budget then cash then sales then purchase