In periods of inflation, directors 1- Must reduce asset values 2- Must increase asset values 3- Must reduce dividends 4- Must make no adjustments?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2015/12/19
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

in inflation, monetary value goes down. That leads to assets worth more than they cost. Depends on the industry in which they operate, either sell or make no adjustment. Acquiring more assets will bring a high burden on the company.