How to reconcile bank statement in QuickBooks online?

تم إضافة السؤال من قبل Md Enam Uddin , Accounts Officer , Star Cement Industries Ltd.
تاريخ النشر: 2015/12/21
Mohamed Hakeem Meerashahib
من قبل Mohamed Hakeem Meerashahib , Branch Manager , Sri Lanka State Trading (General) Corporation

I agree with Alex Christy ....................

Alex Christy
من قبل Alex Christy , Accountant , Fucom International W.L.L ( Geant Hypermarkets )

Quickbooks Home - Accountant Home - Select Company - Tools - Reconcile - Reconcile Now - Select the Account - Enter the ending Date - Enter the ending Balance and Click Ok Button