Which is your favorite format while buying impulse Ice cream? choose from below: 1.Cups 2.Cones 3.Sticks 4.Ice lollies 5.Bars

تم إضافة السؤال من قبل Shahid Latif , Sales and Trade Marketing Manager , SADAFCO
تاريخ النشر: 2015/12/21
Mudassar Abbass
من قبل Mudassar Abbass , Operations Coordinator , IMCO

This is a survey question but I would prefer any

teresah njoki
من قبل teresah njoki , RECEPTIONIST , Hilton Hotels World Wide

2.cones,because it's cheaper and again not in my shopping list.

Pablo de los Reyes
من قبل Pablo de los Reyes , Events manager , Spanish Olympic Committe

I would choose the Cones format because it is cheaper than others