What are the most important factors to be considered before selecting product for starting production?

تم إضافة السؤال من قبل Kishore Kumar K , SENIOR ENGINEER , LAYAM FLEXI SOLUTIONS PVT. LTD.
تاريخ النشر: 2015/12/21
zeeshan khan
من قبل zeeshan khan , Head Of Facility Management , Kun Sports Company

There are a lots of  e.g. Demands, Raw material availability, main power, standard of people living in, etc

rinshad pt
من قبل rinshad pt , QA/QC Engineer , MOHAMMED HASSAN AL-MUZAIN & PATNERS COMPANY FOR INDUSTRIAL SERVICE

the most thing need of market ,availability of raw materials ,man power availability ,good design ,etc