Hi all! What are the key skills to manage operational level treasury effectively?

تم إضافة السؤال من قبل Gulshan Ghiya , Assistant Manager - Finance & Accounts , Gautam General Trading LLC
تاريخ النشر: 2015/12/22
Dheeraj Batra
من قبل Dheeraj Batra , Senior Manager , Elekta Medical Systems India Pvt. Ltd

Managing Cash Flow,Liquidity,Working Capital at optimum level.