What is the standard method of measurement used in Kuwait?

تم إضافة السؤال من قبل Samer Al Hafez , Sr. Quantity Surveyor , Dar Oha Engineering Consultants
تاريخ النشر: 2015/12/23
Umar Solkar
من قبل Umar Solkar , LOTO coordinator , Coxabengoa

Kuwait is using the second version of FIDIC. The Ministry of Public Works in Kuwait operates the General Conditions of Contract, both in Arabic and English, which is a modified version of the old 1969 FIDIC ­ widely used in Kuwait and often disputed.

Kapil Sharma
من قبل Kapil Sharma , General Manager Projects , CBRE

Internation standard of measurement

Shaikh Husnuddin
من قبل Shaikh Husnuddin , Chief Estimation Engineer , Al jaber Engineering.Co.

inetnational method of measurement

Rakesh Katwal
من قبل Rakesh Katwal , Civil Engineer , Tundi Construction

Meter, Killogram, Second  (MKS System)

muzammil ismail
من قبل muzammil ismail , Assistant Director , Sindh Building Control Authority

m k s ( meter kilogram second)

Hazem Mattar
من قبل Hazem Mattar , Project Manager , Egyptian Engineers

Principles of international standards