What software do you use for designing user interface layout? And which one is more powerful?

تم إضافة السؤال من قبل Feras Abualrub , Web Solutions Manager , Qistas for Information Technology
تاريخ النشر: 2013/09/12
Bader Osman
من قبل Bader Osman , Online Web Designer & Developer , Fs4host

CorelDrow

Mohamad Kaakati
من قبل Mohamad Kaakati , Co-Founder & Chief Technology Officer , BARQ FAST TECH Co

I Usually use Adobe Illustrator CS6 or CC as it's much easier to control the elements and maintain all pages in one workspace!After that if Illustrator was not Available! I have to use Photoshop!