How to treat Supplier credit Note for the job service related Invoice, you directly taken to P&L // Income for service?

تم إضافة السؤال من قبل Dhatchina Moorthy Selvaraj , Accounts Supervisor , Gulf Agency Co. Qatar W.L.L
تاريخ النشر: 2015/12/25
Avetik Poghosyan
من قبل Avetik Poghosyan , Key account manager , IKAN TRADING LLC

Credit the purchase account & Debit the creditor's control account