I am fresher in computer applications how should I get job in other country? Please suggest me

تم إضافة السؤال من قبل Chetan Gopal Hebsur , Full stack Developer , SHC Technologies
تاريخ النشر: 2015/12/25
Mohammed Khan
من قبل Mohammed Khan , Senior Storage Consultant , Computacenter

Find a job in your country and get some experience. Then you will have something to go by and more chance of getting a job in another country. Employers look for experience!