What are all the important aspects to keep in mind, while Job planning?

تم إضافة السؤال من قبل Anees raja , MECHANICAL ENGINEER , KHK Scaffolding
تاريخ النشر: 2015/12/25
saeed rehman
من قبل saeed rehman , branch head , UN Peace Keeping Mission

The Job planning is one of the key tools whereby shared responsibility can be agreed, monitored and delivered.