What is the difference between a Mobile Website Version and a Responsive Website ?

تم إضافة السؤال من قبل Farouk Serhan , Digital Design Manager , Protocol Communications
تاريخ النشر: 2015/12/26
Tabarak Abbas Siyal
من قبل Tabarak Abbas Siyal , Design Team Manager , Traffic Online

Really simple and straight answer, Mobile websites are only for mobiles but responsive are for all devices,