ما نسبة فرق الراتب في دول الخليج بين شخص يملك شهادة MBA و آخر لا يملكها؟

تم إضافة السؤال من قبل Reem Abdelfattah , Aid and Relief Supply Department Supervisor (& Project Manager) , DHL Global Forwarding Syria
تاريخ النشر: 2013/09/13
Amit Amberker
من قبل Amit Amberker , Looking for Creative Designing Projects which needs to be Done on Photoshop, Illustrator, CorelDRAW , Freelancer and Self Employed

Hi Reem Abdulfattah,Thank you for Visiting my Profile. Could you please Post this Question in English Language? I am Unable to Read your Question.

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

لايوجد فرق ابدا وغير معتمدة ضمن سلم الرواتب