What are the best ways to reduce losses in transmission lines and distribution lines?

تم إضافة السؤال من قبل Rajendra Raja , ELECTRICAL ENGINEER , POWERGRID CORPORATION OF INDIA LIMITED
Abdul Kareem Koonathil
من قبل Abdul Kareem Koonathil , Casier/Accountant , ORYX FOR MARBLE & GRANITE

Maximum reduce the resistance and make high voltage