What are the factors that influenced the choice of solicitation method?

تم إضافة السؤال من قبل Abdelmonaim Ahmed , Administrative Associate , UN Development Programme
تاريخ النشر: 2015/12/28
Muhammad Saeed ur Rehman
من قبل Muhammad Saeed ur Rehman , Procurement cum Operations Manager , Atiq Juma llc

Price, Cost, Packaging, Time etc

Fuad El Bayeh
من قبل Fuad El Bayeh , Asset Manager , R- Foncier SAL

Invitation for Bid (IFB), Request for Proposal (RFP), Request of Resources (RoR), Request for Quotation (RFQ), Comparison sheet, Commitment of deal.