______ is the function key for changing date A F1 B F2 C F3 D F4?

تم إضافة السؤال من قبل manseer muhammed ali , Accountant General , Royal Lighting L.L.C & Royal Furnishing LLC
VAKIL KHAN
من قبل VAKIL KHAN , Internship Practical Trainee , NORTHERN COALFIELDS LIMITED

F2 is the function key for changing ate

Savitha Lobo
من قبل Savitha Lobo , Accountant and Secretary , Helping Hand Trust

The function key to change the date of voucher is F2

Vinu v gopal Vaishnavam
من قبل Vinu v gopal Vaishnavam , accounts executive , c.v constructions

I pick option B F2 for changing date

ABDULRAUF KHATRI
من قبل ABDULRAUF KHATRI , ACCOUNTANT , KRUTI POWER PROJECTS PRIVATE LIMITED

F2 KEY IS CHANGE DATE TALLY9 ERP

EBIN JOSEPH
من قبل EBIN JOSEPH , Accountant , AYYAR & CHERIYAN CHARTERED ACCOUNTANTS

F2 IS THE FUNCTION KEY FOR CHANGE DATE

SUDHEER MADAMBIL
من قبل SUDHEER MADAMBIL , Accounant , EQUINOX GLOBAL INVESTMENT

Option B. F2 is the function key to change the date of voucher.