Which is the best database for managing a Real Estate website in PHP?

تم إضافة السؤال من قبل asker ali , Web Developer , Techmart Solutions Middle east
تاريخ النشر: 2015/12/31
Muhammad Asher Imtiaz
من قبل Muhammad Asher Imtiaz , Support Engineer , Telconet Services Pvt Ltd

MYSQL data base is best for PHP but if you are working on .Net Platform then SQL is the best DBMS