Accrued revenues must be reported as ?

A  current assets

B  current liabilities

C  other current assets

D  other current liabilities

تم إضافة السؤال من قبل هيثم ناجى , محاسب اول , الفيوم لصناعة السكر
تاريخ النشر: 2016/01/01
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

it will be counted/reported as Liability, it has another name as Deferred Revenue.

Vikas Bachhuka
من قبل Vikas Bachhuka , Sales Manager - Tire, Lubs & Batteries , ALI ALGHANIM & SONS AUTOMOTIVE CO.

Accrued Revenue is an income yet to be received but assured and hence it will appear as Current Assets in Balance sheet.

It will be accounted as Accrued Revenue/Income

Umair Javed
من قبل Umair Javed , Deputy Manager Accounts & payables , Fazal Group Of Companies

Shown In Balance sheet As Current Asset. Income or Revenue not Received.

Accrued Income

                    Income A/C