I am looking for an opportunity related to Human resources field, please let me where I can share my experience & knowledge?

تم إضافة السؤال من قبل thushan uduwela , HR Manager , Crystal Martin Garment (Pvt) Limited
تاريخ النشر: 2016/01/02
ACHMAD SURJANI
من قبل ACHMAD SURJANI , General Manager Operations , Sinar Jaya Group Ltd

You can access a link to the HRD International , or to LinkedIn . But of course you have regestrasi advance to become a member . Next you can discuss online with other members who are more competent .