What have you learned from your mistakes in dealing with another employees ?

تم إضافة السؤال من قبل Rania Hafez , Office Manager , KFIC
تاريخ النشر: 2016/01/05
P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

not to talk , too much about your day to day activities

Mohammad Iftikhar Hussain
من قبل Mohammad Iftikhar Hussain , LOGISTIC ASSISTANT , World Food Programme

To me the important aspect is the Team work, so atleast any matter should be sorted out with clear and good communication skills.