How we can improve electrical trans mission lines?

تم إضافة السؤال من قبل لقمان الجلال , مهندس في قسم الصيانه , شركه مصافي عدن
تاريخ النشر: 2016/01/09
mohamed abu fandod
من قبل mohamed abu fandod , operation manager , drinking water and Sewage Company

- as you raise the the transmission  voltage as you get low power loss

- also using capacitors in distribution feeders to regulate the voltage

- using synchronous generators  as condensers to regulate the voltage, reactive power and generation