Why oxonia and polybrite are used in water bottling plant? What conc. of these is used?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/01/09
Emmanuel Anyaka
من قبل Emmanuel Anyaka , Engineering manager , Marcem Nigeria limited

  Oxonia is used for sanitaisation/cleaning while poly rite is used for coating against ultraviolet rays from the sun.oxonia concentration will use two parts per million while polyByrite can use poly rite or