Why water tests by titration are more performed than using spectroquant?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/01/09
Abdullah AlBiladi
من قبل Abdullah AlBiladi , Researcher , DTRI - SWCC

Because titration is more economical than spectroquant but less accurate

Ahmed Osman Said
من قبل Ahmed Osman Said , chemist , شركة مياه الشرب بالقاهره الكبرى

all methods of analysis for water tacked  form  "" standard method for examination for water and waste water ""   BUT  most labs make all experiments  in  low cost  like titration