I am implementing VLAN on Layer 3 Cisco Switch Everything goes fine except the proxy server. I am not able to access proxy server for internet on clients of VLANs. Can anyone help please?

تم إضافة السؤال من قبل Tajamul TJ , Network Administrator , Capital University of Science & Technology
تاريخ النشر: 2016/01/13
Mohammed Raza Ali
من قبل Mohammed Raza Ali , IT Security Engineer , eHosting DataFort

Please check for intervlan routing issues.

Muhammad Haris Yasir
من قبل Muhammad Haris Yasir , Senior IT Executive , EA Consulting

Please check and verify any anomalies in the inter-VLAN routing. Also make sure you have entered the correct default gateway in the proxy server