What are the big challenges for a quantity surveyor in GCC countries? Is anyone recruited as a QS from outside of GCC the last 24 month, Especially Canada!?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
LORENZO PACOT
من قبل LORENZO PACOT , HSE OFFICER , QATAR CONSTRUCTION AND ENGINEERING OIL AND GAS

THE CLIMATE CHANGES OF THE ENVIRONMENT IN CANADA  AND CHANGES THE PROCEDURE

Arun Alias (Assoc)RICS AMImechE
من قبل Arun Alias (Assoc)RICS AMImechE , Cost Manager , SBG

Prepare final settlements, Valuation of bonds, warranties, valuation of risk