Supplier management is very critical when multiple supplier working at common site, what are those points which can reduce safety risks?

تم إضافة السؤال من قبل Prashanth Acharya , Engineering Consruction Manager , Toyota Kirloskar Motor Ltd
تاريخ النشر: 2016/01/13
Gowrisankar sabinkar
من قبل Gowrisankar sabinkar , Senior Manager , corporation Bank(Nationalized Bank)

Taking precautionary measures like wearing helmet for head safety and boots for safeguarding legs in case of construction company