How can i increase my chances of getting calls from companies? I am an Electrical Engineer.I am looking forward to move in project management field.

تم إضافة السؤال من قبل Rahber Syed , Electrical Engineer Consultant , Rafik El-Khoury & Partners
تاريخ النشر: 2016/01/14
Emmanuel Anyaka
من قبل Emmanuel Anyaka , Engineering manager , Marcem Nigeria limited

Get a project management certification in prince2 project management methodology or PMP and update your profile