Sample KPIs for Bank Credit Portfolio Managers and KPIs for Head of Credit Administration?

تم إضافة السؤال من قبل Binta Ibrahim
تاريخ النشر: 2016/01/14
Muhamad Mujtaba
من قبل Muhamad Mujtaba , credit risk officer , muhammad mujtaba

Managed high profile counterparty credits; successfully negotiated credit limits and contract terms

·         Highlight accounts with bad debts and risk exposure for security deposit waiver sales.

 ·         Incorporated additional checks that minimized bad debts and enhanced quality sales by%