How do you market an Internet startup online and offline?

تم إضافة السؤال من قبل Hany Sewilam Abdel Hamid , Director of Sales and Marketing , Creative Sense
تاريخ النشر: 2016/01/14
Faouzi Ben Taleb
من قبل Faouzi Ben Taleb , expert and advisor in marketing and media , SHARP,BATAM,Ministry Of Youth and Sport, FBT Advertising, CyberStone, IGD, SUMSUNG,Astral

webbanners, website, facebook, sponsored links in social media