ما هو المطلوب ليتم تسجيلى بنقابة التجاريين كمحاسب تحت التمرين ؟

تم إضافة السؤال من قبل اسماء احمد ابوزيد , محاسب , مكتب للمحاسبة والمراجعة
تاريخ النشر: 2016/01/15
Hoda Mosa
من قبل Hoda Mosa , Data Entry , العربى جروب للصناعة والتجارة

حضرتك لما بتتخرجى من الجامعة بتحصلى على شهادة جامعية  من كلية التجارة  طبعا معاكى كارانيه سنة رابعة كاخر سنة فى سنوات الدراسة  واخر اذونات  خاصة بدفع المصاريف  وصور شخصية حوالى اربع صور وهما هياخدوا منك اللى هيحتاجوه  وهتدفعى مبلغ الاشتراك فى النقابة ووقتها هتقدرى تتخرجى كارانيه النقابة كعضو فيها اما عن تسجيلك محاسب تحت التمرين  دى على حسب انتى بتدربى فين تبع جمعية المحاسبة والمراجعة و مكتب أ/ حازم حسن للمحاسبة والمراجعة  وهكذا .............. وطبعا ده فى لو حضرتك فى مصر اى ولة اخرى للاسف ماعنديش فكرة  النظام بيبقى هناك زى مصراو لا .

Mohammed Diab
من قبل Mohammed Diab

يجب حصولى على درجة علميه فى مجال المحاسبه

hala saad
من قبل hala saad , محاسب , شركة الحجاز للانشاء والتعمير

الحصول علي شهادة جامعية تخصص محاسبة

Jamal Al Boukhari
من قبل Jamal Al Boukhari , Senior Financial Analyst & Cheif Accountant &SMEs FOLLOW UP DEP. MANAGER , Al Raeda for Project Co

يجب ان تكون حاصل على شهاده جامعيه تخصص محاسبه وان تسجل كعضو في الجمعيه وتدفع قيمة الرسوم وفي بعض الدول لا يسمح الا للمواطن