What's the effect of using hydraulic oil VG 68 instead of VG 46?

تم إضافة السؤال من قبل hicham maizi , Technicien Maintenance , Lear Coporation
تاريخ النشر: 2016/01/15
SERGIU SALOMCHIN
من قبل SERGIU SALOMCHIN , Chief Mechanic , BKE Shelf

Hyd oil VG 68 is turbine hyd oil and oil VG 46 is hyd oil for air compressors designed for lightly load of gear and bearing. In case of mix the oil equippment will be damage very fast.