What should be done so that the employees / subordinates are still able to survive in your company ?

تم إضافة السؤال من قبل ACHMAD SURJANI , General Manager Operations , Sinar Jaya Group Ltd
تاريخ النشر: 2016/01/17
Muzammil Muhammad
من قبل Muzammil Muhammad , HR Officer , Ethereal Impressions

Empower the employee

Compensation and reward system can retain them

Osman Ali
من قبل Osman Ali

Having common vision with company and setting up a foundation of team working, accountability and transparency will make the company survive in the long run.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

I agree with

Muzammil Muhammad's answer