I am looking for job change to UAE , Qatar or Saudi at present i am in Oman.

تم إضافة السؤال من قبل Rizwan Ali , HR & Administration Executive , W J Towell & Co. LLC
تاريخ النشر: 2016/01/18
SHAHUL HAMEED THEVARTHODY
من قبل SHAHUL HAMEED THEVARTHODY , REGISTERED NURSE , PRIME MEDICAL CENTER

Iam looking for a job in uae, qatar.

Ismail Alessa
من قبل Ismail Alessa , HelpDesk , Interserve

well apply for jobs in the countries that you mention

Muhammad kalim Niaz
من قبل Muhammad kalim Niaz , Supply Chain Supervisor , Nestlé - Pakistan

clarify your question then someone can response.