do we need to mount NetBackup 7.5 Tape and read backup headers to extract Tape Content Header ?

تم إضافة السؤال من قبل samer abu sadeh , AX Technical Manager , Dubai Investments - Emicool
تاريخ النشر: 2013/04/29
Arsalan Hussain
من قبل Arsalan Hussain , Regional IT Manager , Noon Ecommerce Solutions.

Yes, you need to perform it.

Azhar Shariff
من قبل Azhar Shariff , IT Analyst , TATA Consultancy Services

Yes, If Its a different NetBackup server

samer abu sadeh
من قبل samer abu sadeh , AX Technical Manager , Dubai Investments - Emicool

Yes it's needed