What is the most important factor in finding a new job, Work experience or education level ?

تم إضافة السؤال من قبل Hisham Dakkak , Online Community Manager and Arabic copywriter , LMTD
تاريخ النشر: 2016/01/18
Rajelsa AbdulMutholib
من قبل Rajelsa AbdulMutholib , Android Developer , BIT Cashier

I think for both, but if I have to choose, definitely the experience.