ما هو افضل تخصص في الهندسة المدنيه لتحضير الماجستير للسعودين؟ علما باني طالب اخر سنه باكالوريوس هندسة مدنية في الخارج وافكراكمل الماجستير قبل التوظيف

what is the best major in civil engineering to study it in master degree for saudi? while i'm now in final year in civil engineering Peng, therefore i'm thinking to get the master degree before get a job

note: i'm from saudi Arabia and my plan to work there

تم إضافة السؤال من قبل مازن الشهري , construction supervisor , Ali Abdullah Almashhouri
تاريخ النشر: 2016/01/19
محمود صالح البراوي الدهشان الدهشان
من قبل محمود صالح البراوي الدهشان الدهشان , construction manager , Tornado general Contracting

افضل مجال هو ادارة المشاريع والتخطيط