What is the best timing for supply chain performance improvement planning? Annual, Every two years, or a 5 years planning?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad AL Faris , Logistics and Operations Head , Turquoise Mountain
تاريخ النشر: 2016/01/19
ahmed omar
من قبل ahmed omar , مساعد محاسب , رابيد موطورز للإستيارد والتصدير

Annualthe best timing for supply chain performance improvement planning