How can I get good job in dubai regarding management and control?

تم إضافة السؤال من قبل sumit wadhwa , assistant manager , hdfc bank ltd
تاريخ النشر: 2016/01/21
Joey Adatan
من قبل Joey Adatan , Duty Manager , Marjan Island Resort & Spa

Sadly, acquiring a job here in U.A.E. in any field depends on your nationality, religion, sex and age. If you are an Asian national, non-Muslim, male and age above you have to know someone who know someone in the company. Preferably, that someone must be a manager, GM or the C.E.O.