Does CV written by experts help while you know better than experts about yourself?

تم إضافة السؤال من قبل Anwar Ali Shaikh , MEP Project Manager , X cube Trading
تاريخ النشر: 2016/01/22
Muhammad Fasial Muhammad Shahid
من قبل Muhammad Fasial Muhammad Shahid , Research Fellow , University of Karachi

Yes, it does. A researcher looks on the bigger picture, broader outcome instead of key-words or dependency on a particular software. Moreover, for jobs like molecular biology, a subject expert with a face to face interaction would be far efficient in impact instead of mailing/documented answers.