3) _ is the function key for changing date A. F1 B. F2 C. F3 D. F4?

تم إضافة السؤال من قبل manseer muhammed ali , Accountant General , Royal Lighting L.L.C & Royal Furnishing LLC
تاريخ النشر: 2016/01/23
Razia Jaorawala
من قبل Razia Jaorawala , General Accountant , MHK Trading and Ship Chandlers LLC

F2 is shortcut function to change dates

Mohammed Feroz Rasheed
من قبل Mohammed Feroz Rasheed , Sales executive. , NESK TRADING PROJECTS L.L.C

B F2 key is used to change date