What can you do when your open/saveas window popup not shown in autocad?

تم إضافة السؤال من قبل madhu konga , Civil Draftsman , Crownelectromechanical.wll
تاريخ النشر: 2016/01/23
Maria Renalyn Mangampo
من قبل Maria Renalyn Mangampo , Quantity Surveyor , Multiplex Constructions L.L.C

On the command line in AutoCAD, enter FILEDIA then enter1 for the value

Muhammad Irfan
من قبل Muhammad Irfan , Trainee Engineer , Shahtaj Sugar Mills Ltd

FILEDIA and setting it to <1>. This should allow one to save dialog to display again.

Abdul Kareem Chala Mohammed
من قبل Abdul Kareem Chala Mohammed , Senior Designer , iSmarthome

Set FILEDIA system variable to 1 (FILEDIA enter -> 1 enter)