Have you seen good and bad examples of how to ask questions? What’s your own self-assessment? Are you asking yourself the right questions?

تم إضافة السؤال من قبل nadim Ben Hathim
تاريخ النشر: 2016/01/25
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

My Examples:

  • Bad: C# Math Confusion
  • Good: Why does using float instead of int give me different results when all of my inputs are integers?
  • Bad: [php] session doubt
  • Good: How can I redirect users to different pages based on session data in PHP?
  • Bad: android if else problems
  • Good: Why does str == "value" evaluate to false when str is set to "value"?