How important is the BA degree if you have 18 years of experience in more than one area?

تم إضافة السؤال من قبل Dima Mansour , Chemonics – USAID – CITIES Project – Amman, Jordan - Events Manager , USAID - Chemonics International: CITIES Project
تاريخ النشر: 2016/01/26
sahar alharthi
من قبل sahar alharthi , طالبة عمل بالساعة , جامعة الملك عبدالعزيز

studying the BA is to summarize the theories and research of many scientists , so, its Shorten a lot of time and effort